Timetable

Timetable for our small group sessions.

 

Monday 

18:30-19:45 Vinyasa Yoga – Yoga Plus -75mins – Nathalie Joel-Smith more info and book..

20:00-21:00 Vinyasa Yoga – Yoga Basics – 60mins- Nathalie Joel-Smith more info and book...

 

Tuesday

 

Wednesday

10:30-11:45 Gentle Yoga for alignment – 75 min – Sarah Marsh

19:30-20:30 Vinyasa Yoga – Open Yoga – 60mins – Sarah Marsh

8/11 and 22/11

19:45-20:45  Strength & Stretch – 60mins – Karen Weir

01/11, 15/11, 29/11. 13/12

 

Thursday

09:30-10:30 Running Club – Outdoor, 60 min – Karen Weir

02/11, 16/11, 30/11, 14/12

 

Friday

19:45-20:45 Barre Workout – 60 min – Ella Proietti

 

Saturday

08:15 – 09:30 Yoga for Runners and Cyclists – 75 min – Veronika Harkness more info and book…

10:00 -10:45 Low Impact Circuits – 45 min – Melissa Tarver 

11:00-12:00 Pilates – 60 min – Melissa Tarver                                                                                               

Circuits & Pilates resume 18/11

For more information, please contact us on 0208 892 2493 or email info@thetrainingworkslondon.co.uk

 

Nick TaimitarhaTimetable